2 Nisan 2013 Salı

♥ ♥ ♥ Hoş geldin bahar ♥ ♥ ♥


Hafta sonu hava ne kadar güzeldi. Güneş içimizi ısıttı. Bahar nihayet hissettirdi kendini, çok özlemiştik, hoşgeldin bahar! İstanbul’un kalabalık ve sıkıntılı olacağını tahmin ettiğimden doğruca Sakarya'da aldım soluğu. O mis gibi yeşillik içinde kaybolasım geldi.


Farkındayım, son üç yazım hep yemek yeme üzerine ama ne yapabilirim boş boğazlıyım :) sofra buldun mu otur demişler, benim ki de o hesap.

Yine Vedat Milör’den duyduğum Köfteci İsmail’e gittik bu sefer, hemen Çark caddesinin aşağı kısmında kalıyor. Birde yine çok gezmek istediğim Kentpark vardı, köfteci İsmail’de hemen yanındaymış, burası da Avrupa'da bir yer gibi, durup soluklanabileceğiniz, mis gibi taze bir hava alabileceğiniz, yemyeşil ağaçlar arasında bakımlı bir park. Tenis kortu da var.

Köfteci İsmail’in ıslama köftesinden sonra özellikle sütlü kadayıf tatlısını (fındıklı ve kaymaklı) denemenizi isterim. Enfes bir tadı vardı. Fiyatları da çok uygun.

Köfteci İsmail Adapazarı’na gittiğinizde muhakkak oturup yemek yemeniz gereken yerlerden. Islama köfte yapan başka bir yer daha var aslında, “Meşhur Köfteci Mustafa” burayı da şiddetle tavsiye ederim. Ambiyans olarak daha salaş ve eski, eğer bu tarz yerler daha çok ilginizi çekiyorsa buraya da gidebilirsiniz. Yeri Yeni Cami’nin olduğu kavşakta.










 Kentpark ve boncuk :)

Hiç yorum yok: