26 Kasım 2015 Perşembe

Yeniden Gaziantep'e gidiyoruz

 
Evet, dolu dolu 3 seneden sonra, bize yeniden Antep yolları göründü =)
 
Çok ama çok heyecanlıyım. Ya ne bileyim Gaziantep deyince içimde bir şeyler kıpırdanıyor, çok seviyorum orayı. Hani deseler ki gel yarın Çeşme'ye, Antalya'ya veya Ankara'ya gideceğiz diye, bir şey farketmez benim için ama burasını başka seviyorum.
Bu şehirde hem doğunun gizemi var hem de batının modernliği. Sıcak insanlarını, yemeklerini ve baklavalarını saymıyorum bile =)
 
11 Aralık Cuma günü orada olacağız, Duruşkomuzu babaneye bırakacağız bir geceliğine. Bu defa yeni evli bir çift arkaşlarımız da bize eşlik ediyorlar.
 
Geçen sefer Hıdıroğlu Butik otelde kalmıştık, yine orada kalacaktık fakat booking.com'da yer kalmadığı görünüyordu. Telefonla da ulaşamadım. Yine booking.com'da Ali Bey Konağını gördük, lokasyon olarak merkez ötesi bir yerde olduğunu görünce burada kalmaya karar verdik, rezervasyonlar yapıldı.
 
Tabi aradan üç sene geçti dile kolay. Yeni bir gezi rehberi hazırlamak gerek değil mi? Ayrıca bu defa gezimizi bir güne sığdırmamız gerekiyor. En önemli rotaları nasıl gezeriz ve lezzetleri tadarız bir liste yapmam lazım. Arkadaşımın ilk defa gidiyor olduğunu da göz önünde bulundurmam lazım.
 
Yeni bir liste ile görüşmek üzere =)
 
 
 
 

1 yorum:

deniz dedi ki...

Antep'i bende çok seviyorum. Ve insan sevdiği yerlere muhakkak bir iki sefer yapıyor. tavsiye de bulunamıyorum zaten ilkinde önemli yerlere gitmişsiniz..