2 Kasım 2014 Pazar

Canım yanıyoooo

Herkeşlere selamlar. Kuzuyla başım dertte bu aralar aslında başım değil memelerim dertte çünkü emzirirken harrrt diye ısırıyor :( dişlerini geçirip o şekilde içiyor sütünü. Bazende emziren anneler bilirler doyduğu zaman bırakırken ısırıp uzatıyor.
İnternette yığınla araştırma yaptım, memeyi kapa arkanı dön, küsmüş gibi yap, asla bağırma, kızma, sessiz kal, burnunu tıka gibi gibi gibi.. hepsini denedim ama bir sonuç vermiyor. bir kaç gün ısırmasa bile yine tekrar ediyor.
Acıdan kıvranıyorum yemin ederim, öyle böyle bir acı değil bıçak saplıyorlar sanki. Yaranın boyutuna bakıyorum tırnak ucu kadar bile değil ama verdiği acı dayanılamaz büyüklükte. Memeden kesmeyi düşünüyorum ama sütüm hazır geliyorken kıyamıyorum da. 

Ne yapacağım bilmiyorum...

15 ekimde çekilen şu fotoğraftaki dişlere baksanıza 8]]


2 yorum:

Karadut dedi ki...

Annelikle uzaktan yakından alakası olmayan biri olarak bir şeyler söylemem çok saçma olacak ama süt pompası kullanmayı düşünmez miydiniz? Böylece hem canınız yanmaz hem de bebeğiniz sütünüzü daha uzun süre içmeye devam edebilir. Başka çare bulunamazsa sütten kesmeden önce denenebilir belki.

Unknown dedi ki...

Daha kucukken sagip buzluga atiyordum sonra sonra ek gidaya gecince sagmayi biraktim. Acikcasi biberonu pek sevmiyor, anne memesi yerini tutmuyor. Ama dediginizi deneyeceğim.