30 Mart 2016 Çarşamba

HAMİLEYİM!

Evet evet doğru ikinci bebe geliyor ve bizim ev ekstra şenleniyor dostlarım.

Henüz çok ama çok yeni, 5 haftalık. 

Eninde sonunda Duru'nun bir kardeşe sahip olması gerektiği gerçeğini göz önüne aldık ve şimdiden çok istedik. Otuz yaşındayım. Çok sonra olması, Duru ile aralarında yaş farkı olmasına neden olacaktı ve benim bünyem de yenidoğan bir bebekle uğraşmaya yetecek kadar sabır kalmayacaktı muhtemelen.

Duru şuan 27 aylık, onun bıcır bıcır halleri de çok etkili oldu diyebilirim. Hani evde Duru'dan bir tane daha olsa keşke dedik. Allah'ım bizden esirgemedi bu güzelliği. Umarım hayırlı birer evlat yetiştirir, mükemmel olmasa da ona yakın birer anne baba olabiliriz.

Şu zamanları sıkı sıkı hafızama, kalbime ve anlarıma kazımaya çalışıyorum. Çünkü hayatım boyunca bir daha elde edemeyeceğim mükemmel anlar. Kızımla beraber olmak, onun büyümesine şahit olmak.

Allah isteyen herkese nasip etsin bu harika duyguyu.

Sevgiler

2 yorum:

deniz dedi ki...

Çok sevindim bu güzel habere. Sen şanslı bir pco'lusun demek. Allah saglıcakla kucağına almak nasip etsin ve darısı başıma...

Unknown dedi ki...

Çok teşekkür ederim tatlım. Allah size de en kısa zamanda nasip etsin inşallah. Zamanı gelince olur hiç merak etme. Pko'nun gebeliğe olumsuz yönden hiçbir etkisi yok aslında.