22 Şubat 2014 Cumartesi

Kaliteli Zamanlarımız Hakkında bişiler ^.^

İnsanın kendisine zaman ayırması ne kadar da zor değil mi? Hayat koşuşturmacasından, iş ev arası dokunan ağlara takılmış gidiyoruz. Biz de bebekli bir hayata alışmaya çalışırken vardık farkına, kendimize hiç zaman ayırmıyormuşuz. Eşimle cuma günlerini kendimize ayırmaya karar verdik sevgililer gününden itibaren.

Sevgililer gününde, ilk aklıma gelen güne güzel bir kahvaltı ile başlamaktı. Eşime özenle hazırlanmış bir sofra kurmaya çalıştım. Güne pozitif başlayınca o şekilde de devam ediyor...


Akşam bebişi babanneye postalayıp adını çok sık duyduğum fakat bir türlü gidemediğim Tarihi Moda İskelesine gittik. Güzel bir seçim yapmış olduğumuzu gidince fark ettik, garsonlar ilgili yemekler harikaydı. Somon yemenizi kesinlikle tavsiye ederim. Yemeksepeti-Papyon.com'da bakındık sevgililer günü konseptli yerlere fakat bir kişi en az 110 TL.den falan başlıyordu... Moda iskelesinde iki kişi 80 TL falan tuttu :)
Arasıcak; Gerisini hatırlamıyorum :P


Günün kapanışını ise kalpli pastamızı evimizde üfleyerek yaptık :)



Bu cuma ise ne yapsak ne yapsak diye düşünürken neden masaj yaptırmıyoruz diye düşündük. Sahrayıcedit'te bulunan Spora spor kompleksinin içerisinde bulunan Fortuna Spa'yı tercih ettik. Üyelere özel yüzde bilmem kaç indiriminde payı oldu elbette ama çok memnun kaldık. Hayatımda ilk kez masaj yaptırdım ve neden daha önceden yaptırmadım diye de sordum kendi kendime. İnsanın arada bir de olsa kendisini şımartması lazım. İçerisi egzotik uzak doğunun mistik havası ile kaplıydı. Masajdan sonra yoğrulmuş ve yumuşamış bir şekilde uykuya daldık :) nerede uykuya daldık, sinemada :))) hahhaha, güzel bir akşam geçirelim diye masajdan sonra sinemaya rezervasyon yaptırdıydık, ben filmin başında uyumaya başlayınca olmayacak böyle dedik ve çıktık sinemadan evin yolunu tuttuk :)) Allah'tan evde minnoş çok zorluk çıkarmadan uyudu da bizde 2 ayın sonunda ilk defa mışıl mışıl uyuduk. hihiii :)

Kendinizi şımartmanız dileği ile ^^

Hiç yorum yok: